Algemene voorwaarden


Katers, indien gecastreerd, worden toegelaten.

Katten en ex-katers moeten ingeŽnt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Dit mag niet korter dan 2 weken en niet langer dan 1 jaar vůůr de eerste verblijfsdag zijn toegediend.

Bij het aanbieden van de huisdieren het paspoort meenemen en overhandigen. Na het verblijf krijgt u het paspoort weer terug.

Ieder aangeboden dier dient vrij te zijn van ongedierte (vlooien,teken,luizen,oormijt,etc.)

Eventuele bijzonderheden m.b.t. het aangeboden huisdier, zoals medicijngebruik, dieetvoorschriften, vermelden op het reserveringformulier.

Indien een huisdier onder medische behandeling staat en deze behandeling ook tijdens het verblijf moet worden voortgezet, dient de eigenaar de voorgeschreven medicijnen in voldoende mate mee te leveren.

Het kattenpension verplicht zich het huisdier optimaal te verzorgen, echter alle medische kosten voor medicijnen, die tijdens het verblijf gemaakt moeten worden - dit ter beoordeling van de dierenarts - zijn voor de rekening van de eigenaar.

Bij aanlevering van het huisdier dient 50% van de verblijfskosten worden betaald. Bij ophalen van het huisdier wordt de rest van de verblijfskosten betaald.

In deze Algemene voorwaarden wordt onder de eigenaar verstaan diegene met wie een pensionovereenkomst betreffende een huisdier wordt aangegaan.

Ingeval van calamiteiten, wordt zo spoedig mogelijk contact gezocht met de eigenaar.